De Drie Moesketiers

Dit jaar geen prins en prinses maar 2 ceremoniemeester en 3 Moesketiers. Deze 3 Moesketiers zitten in groep 8 bij Meester Albert op IKC Laar.

Foto Moesketiers IKC Laar.1

Even een voorstelrondje:

De 3 Moesketiers

Stef Zentjens: Stef is 12 jaar en woont op de Bosstraat. Naar zijn eigen zeggen bestaat zijn gezin uit pap en mam en zusje Isa. Stef houdt van voetballen en gamet graag. Stef houdt van vastelaovundj vieren en dat gaat hij dit jaar zeker laten zien.

Hugo Cox: Hugo is 12 jaar en woont samen met z’n ouders en broertje Ivo op de Heugterbroekdijk. Hugo gamet ook graag en hij voetbalt bij SV Laar. Hugo feest dit jaar volop mee en heeft er super veel zin in.

Adriaan Garbarczyk: Adriaan is 11 jaar en woont samen met z’n ouders, zus (ceremoniemeester) Julia en zusje Wictoria op de Heugterbroekdijk. Adriaan gamet ook graag en doet graag leuke dingen met zijn vrienden en gaat volop vastelaovundj vieren dit jaar.

De 3 Moesketiers hebben er super veel zin in en gaan er een super vastelaovundj seizoen van maken samen met de ceremoniemeesters, de Moezevalkes, Preens Jasper I en zijn adjudanten, Vorst Geert en natuurlijk alle kinderen van IKC Laar!Dit onder hun yell: Dit jaor ésj anges as normaal mer met os wurdtj t kei vul herrie en unne dikke haup kebaal!!!