Klink Klaor

"KLINK KLAOR "

klinkKlaorLogo

De boorekapel “Klink Klaor” is opgericht in 1984. Het initiatief hiertoe werd genomen door een aantal leden van Vastelaovundj Vereiniging de Moêzevângers Laor. Tegenwoordig bestaat de kapel uit ca. 20 enthousiaste muzikanten welke in leeftijd variëren van 35 tot 60 jaar.

KlinkKlaor duitsland 2007 148
(Op foto ontbreken Elfrie op 't Root, Jo van Lierop, Huub en Mariet Kuppens)

Wekelijks wordt er op maandagavond gerepeteerd waarbij er gewerkt wordt aan een zeer gevarieerd repertoire. Van vastelaovundj liedjes tot populaire nummers en evergreens. “Plezier bij het muziek maken” is wat de leden tot een hechte groep maakt.
Naast de muzikale begeleiding van de Vastelaovundj Vereiniging tijdens haar activiteiten en het verzorgen van de muzikale omlijsting tijdens de bonte avonden heeft boorekapel “Klink Klaor” ook nog een geheel eigen activiteitenkalender.“Klink Klaor” is te zien en te beluisteren bij gelegenheden als bijvoorbeeld: schuttersfeest, optreden op Oude Markt Weert tijdens koopavond in de zomer, kerk, muziekkapellentreffen, jaarlijks (weekend) bezoek + optredens bij wijnfeesten aan de Moezel enz..

Kapel Klink klaor


Mede door het verzorgen van serenades bij gouden huwelijksfeesten, jubilerende verenigingen of andere gelegenheden en jubilea vervult “Klink Klaor” ook een maatschappelijke rol in de gemeenschap van het kerkdorp Laar.
Binnen de kapel is er altijd plaats voor een aantal enthousiaste mensen die de vereniging willen versterken. (opleiding bestaat tot de mogelijkheid)

Voor informatie kan er contact worden op genomen via ons Secretariaat:  

  N.Reinders
  Luikstraat 15
  6004 VK Weert
Telefoon           0495-855419 
E-mail