OPC

De Oud-Prinsenclub Laor is in 1995 opgericht en is een zelfstandige vereniging, opgericht enerzijds om de V.V. de Moêzevângers te ondersteunen bij hun activiteiten, anderzijds om de relatie van oud-prinsen in stand te houden en te verstevigen.

tn OPC 2008 1 300x225
De OPC Laor is jaarlijks betrokken bij het uitroepen van de nieuwe prins, zij zorgen voor de uitroepingsact met attributen. Sinds enkele jaren ondersteunt de oud-prins de nieuwe prins gedurende diens ambtsperiode met raad en daad. 
Verder zorgt de OPC voor de ontgroening van de prins en diens eventuele de daaruit volgende opname in de OPC vereniging.
Bekend is de jaarlijks raadactie, waarbij Laarders en “ buitenlanders” worden uitgenodigd te raden naar de nieuwe prins. De raadactie is mogelijk dankzij de medewerking van diverse  sponsoren. De opbrengst komt gedeeltelijk ten  goede aan de Moêzevângers zoals b.v. de financiële bijdrage bij het tot stand komen van het “vastelaovundjbeeldje” in het dorp, of geeft een donatie aan bv de dansmarietjes van V.V. de Moêzevângers.
Tevens ondersteunt de OPC organisatorisch de Moêzevângers bij andere activiteiten zoals het WTV prinsentreffen, bonte aovundje, jubilea en andere activiteiten.
Tenslotte is de OPC een gezellige club van oud-prinsen, die de vastelaovundj op Laor een warm hart toedraagt  en dat met plezier nog jaren hoopt te doen.

tn 2007 oud prinsenclub

tn OPC 11joar 600x450
OPC 11 Jaor