Senator

Nieuwe titel Oud Vorst Thei

Zaterdig 8 januari 2011 vond het afscheidsfieest plaats van onze Vorst Thei. Na 28 jaar Vorstschap  heeft Theo Stals besloten zijn vorstschap over te dragen aan Geert Fleuren. Daarmee komt een eind aan een uniek tijdperk Vorst Thei en schrijft  VV. Moêzevângers historie.

Vorst Thei had vanaf het eerste moment het vorstschap op zich genomen. Als vereniging maken we voor hett eerst een overdracht van het vorstschap mee.
Vorst Thei werd op een geweldige feestavond getrakteerd met tal van activiteiten en acts. Een feest Thei-waardig. In de 28 jaar heeft hij met z’n unieke overkomen, maarr vooral met zijnn bijzondere manier van praten, veel harten van menig carnaval gevuld en gestolen en daarmee de VV de Moêzevângers op de carnavals-kaart van de hele regio gezet.

Naast carnaval vierders en mensen van Laar waren er tal van mensen van buitenaf aanwezig. Zusterverenigingen uit de regio met hun vorsten en oud- vorsten, bekende en familieleden waren allemaal aanwezig toen Thei tegen 23:00 uur, zoals hij dat zelf wilde en zag “ich slaon de hand aan mich zichzelf” en gaf zijn steek, veren, draag medalie en handschoenen terug aan de vereniging. 
Na het lied “t es vörbeej” werd Theo Stals alsnog op het podium gevraagd waar hem de titel “Senator” werd gegeven. Een nieuwe steek en draagmedalie werden hemm opgezet en omgehangen door zijn opvolger Geert Fleuren.

Senator Theo
Senator Theo Stals

Senator: Een persoon met senioriteit, ervaring en raadsman binnen de vereniging, waar wij als vereniging nog vele jaren hopen te mogen profiteren. Een titel die hij dik en dubbel verdient heeft!

Wij danken ook de commissie voor de organisatie van deze avond en alle mensen die mee hebben geholpen.
Theo, een geschenk uit de heemel. Theo bedankt voor al die mooie en geweldige jaren als Vorst en heel veel sukses met de nieuwe functie als Senator.