Vorst Geert

Beste Moêzevângers, Moêzevângerinnekes, groot en klein en alle andere carnavals vierders. Welkom op onze site.

Fijn dat jullie de tijd nemen om op de site van de Moêzevângers te kijken. Hier wordt U op de hoogte gehouden van wat er allemaal leeft bij de vereniging van “De Moêzevângers”. En hier kunt u zien welke verenigings activiteiten er zijn en waar deze plaatsvinden, en kunt u zo een keuze maken waar u aan deel wilt nemen.

Dit jaar zijn we gestart met het feest van Sint Maarten. Daarna hadden wij onze eigen bonten avonden wat wederom twee fantastische avonden waren, wij hebben daar weer kunnen lachen en genieten van de ludieke sketches en ook zeker van de flauwekul, die onze Laarder artiesten op de planken brachten. Fantastisch gedaan met z’n allen. De foto’s van deze avonden staan hier op de site, wilt u deze voorstellingen nog eens terug zien, kunt u bij mij nog een DVD bestellen.

Nu voor de feestdagen, wil ik u nog een paar gezellige dagen wensen, om er na de feestdagen, in het nieuwe jaar nog een aantal feestdagen bij te nemen. Want op 2 Januari is het voor onze nieuwe hoogheden zover, dat zij zich bekend gaan maken, En zorg allen dat jullie erbij zijn, het zal een groot feest worden.

Beste lezers wij hopen dat iedereen zich regelmatig op onze site laat zien om zo op de hoogte te blijven waar en wanneer onze activiteiten plaatsvinden. kom samen met de andere feestvierders genieten van de Vastenavond op Laar, dit komend seizoen, en laat ons samen onder het genot van een drankje verder praten over de leuke gewoontes van ons mooie dorp Laar.

Rest mij nog om iedereen een heel fijne gezellige carnaval te wensen.


ALAAF,
Vorst Geert

Vorst Geert vw